Contact

Hoofdvestiging DC

Staten Bolwerk 60
2011 MN Haarlem
T: 023 576 2552
E: info@dyslexiecollectief.nl

 

meer lezen

Meldingen

Dyslexie Collectief > Contact > Meldingen

Feedback of een klacht?
Het Dyslexie Collectief zorgt jaarlijks voor vele cliënten met als doel het bieden van kwalitatief goede zorg. Wanneer u echter ontevreden bent of een klacht heeft over de aan u geleverde zorg, u heeft een vraag of u wilt advies, dan raden wij aan dit als eerste met de betrokken medewerker te bespreken. Voor laagdrempelige feedback en ideeën wijzen wij u ook graag op onze ideeën-bus op onze twee hoofdlocaties in Haarlem.

Wanneer u niet tot een oplossing komt of wanneer u redenen heeft om uw feedback of klacht niet met de betrokken medewerker te bespreken, kunt u de klacht indienen bij de klachtencommissie van het Dyslexie Collectief. U kunt uw klacht per mail of per post aan de klachtencommissie kenbaar maken.

Wanneer Het Dyslexie Collectief en de cliënt niet tot een oplossing komen kunt u gebruik maken van de mogelijkheid om de klacht via het onafhankelijke klachtenloket zorg waar wij bij zijn aangesloten gratis op te lossen (www.klachtenloket-zorg.nl). Kan er geen oplossing worden bereikt, dan bieden wij de mogelijkheid een geschil voor te leggen aan een onafhankelijke geschillencommissie. Het Dyslexie Collectief is aangesloten bij de Geschillencommissie Zorg Algemeen (www.degeschillencommissiezorg.nl).

Klachtenprocedure
Binnen 5 werkdagen na ontvangst van uw klacht ontvangt u een ontvangstbevestiging. Uw klacht wordt in behandeling genomen door de klachtencommissie. Binnen 10 werkdagen kunt u een inhoudelijke reactie verwachten. Mocht blijken dat dit niet haalbaar is, dan ontvangt u hierover schriftelijk bericht. U kunt erop rekenen dat uw klacht zo objectief mogelijk wordt beoordeeld. Degene die uw klacht behandelt, kan u tijdens de beoordeling vragen om extra informatie.

Mailadres: klachtencommissie@dyslexiecollectief.nl

Betrokken personen: Maartje Taal-Nijenhuis, Marieke de Groot

Adres:
t.a.v. Klachtencommissie (eventueel voorkeur aangeven voor persoon)
Staten Bolwerk 60
2011 MN Haarlem

Nieuws

> Nationale Voorleesdagen 2019: inspiratie avond!

> 3 t/m 14 oktober: Kinderboekenweek

> 6 oktober: Wereld Dyslexie Dag

> NIEUW: website Informatiepunt Dyslexie

 

meer lezen