Contact

Hoofdvestiging DC

Staten Bolwerk 60
2011 MN Haarlem
T: 023 576 2552
E: administratie@dyslexiecollectief.nl 

meer lezen

Maatregelen Coronavirus

Gaat mijn afspraak door? De maatregelen om verspreiding van het coronavirus in te dammen, zorgen voor veel vragen en twijfels ten aanzien van afspraken. Het Pedagogen Collectief (Dyslexie Collectief en Pedagogenpraktijk Ria Balm) volgt hierin de officiële richtlijnen vanuit de GGD, het RIVM en de overheid. 

Update: 23 maart 2020

 

Gaan afspraken voor onderzoek en behandeling door?

  • Onderzoeken

Alle onderzoeken tot en met 6 april 2020 worden tot nader order uitgesteld. U krijgt hierover persoonlijk bericht. Reeds ingeplande onderzoeken na 6 april blijven voorlopig staan. Er wordt gewerkt aan alternatieven voor face-to-face diagnostiek.  

  •  Behandelingen

Behandelingen zullen online middels beeldbellen doorgaan. De behandelaar zal via de mail danwel telefonisch contact opnemen om de tijd/dag af te stemmen en instructies te geven voor het beeldbellen.

  •  Intake / Adviesgesprek

Intake- en adviesgesprekken zullen eveneens online danwel telefonisch doorgaan. De onderzoeker zal hierover met u contact opnemen. 

  •  Aanmeldingen

Nieuwe aanmeldingen worden nog steeds in behandeling genomen. Reeds aangemelde cliënten krijgen bericht zodra het dossier is beoordeeld. 

Gaan trainingen en cursussen door?

Ja, de typecursussen op locaties Marsmanplein en Staten Bolwerk gaan online door. De cursusleiders zullen wekelijks contact opnemen om feedback te geven op de geoefende sessies, voortgang te bespreken en vragen te beantwoorden.

 

Voor vragen kunt u mailen naar info@pedagogencollectief.nl of bellen naar 023-576 2552.

 

Zo proberen we samen elkaar te beschermen, risico op verspreiding van het virus te verkleinen en tegelijkertijd de continuïteit van de zorg te waarborgen.